Sosiale arrangement

De sosiale arrangementene på Agrovisjon har alltid vært populære og blir selvfølgelig videreført i år også.

Det blir ettermiddags-arrangement i Skybaren på Thon Partner Hotellet. I tilleg til Bondepub på fredagskveld og festmiddag lørdagskveld.

Bondepub

Agrovisjon, det betyr bondepub fredagkveld. Hotel Energy fyller opp Energy hallen, foajeen og restauranten for feststemte gjester fra fjern og nær. Her kjenner landbruksfamilien med venner sin besøkelsestid. Det forventes også i år rundt 1500 gjester på dette arrangementet.

Vi er stolte av å få med Elisabeth Kristensen som spiller opp til dans. Matservering med Jærsk innslag på menyen, farse i ett eller to brød blir garantert god pubmat.

Gratis inngang. Aldersgrense 18 år.

Elisabeth Kristensen

Kanskje best kjent fra sin andreplass i The voice i 2012. Dama med den hese varme stemmen som hadde Hanne Søvåg som mentor. Og vant publikumstemmene hvert program!

Den musikalske reisen denne kvelden vil inneholde mange gode klassikere fra så vel internasjonale artister – til våre egne kjente klassiske hits.

Bankett

Banketten blir lørdagskveld i Energy Hall som er bankettsalen på Hotel Energy. Det blir treretters middag med underholdning for envhver smak. Programmet er under utarbeidelse.

Mer informasjon om pris og påmelding kommer etter hvert.

Ladies Club

Eller budeienes boblelunsj? Uansett, i dag gjør vi skikkelig stas på damene. En travel hverdag byttes ut med lave skuldre, høyt over bakken i Skybaren på Olav Thonhotel lørdag fra 13.00 til 16.00.

Enten du er bonde selv, ønsker å bli det, har vært det, jobber med eller for landbruk, er inngiftet, utflyttet, eller bare interessert i norsk matproduksjon, er dette stedet for deg.

Det blir flott servering med fokus på norske råvarer og det du måtte ønske av drikke. Heriblant norsk sider.

Her kan du bli inspirert, oppmuntret og ikke minst få muligheten til å slå av en drøs med gode kolleger fra andre steder i landet. Her er også små stander med innslag som kan fenge de fleste. Det blir en uformell atmosfære der du velger selv om du vil sitte å nyte maten, vinen og utsikten eller du vil oppsøke de ulike standene. Eller bare holde den gode samtalen i gang.

Hold av dagen. Mer informasjon om pris og påmelding kommer når hele programmet er klart.