Sosiale arrangement

De sosiale arrangementene på Agrovisjon har alltid vært populære og blir selvfølgelig videreført i år også.

Det blir ettermiddags-arrangement i Skybaren på Thon Partner Hotellet. I tillegg til Bondepub på fredagskveld og festmiddag lørdagskveld.

Bankett

Banketten blir lørdagskveld i Energy Hall som er bankettsalen på Hotel Energy. Det blir treretters middag med underholdning for envhver smak. Programmet er under utarbeidelse.

Pris: 1090 kr inkl. drikke

Kvelden konferansierer

Jahn Zahl

Journalist og forfatter er fra Bryne. Dessverre fra byggefeltet, etter at det på et tidspunkt gikk galt i slekta og gårdsdrift ble byttet ut med akademia.

Zahl har sett alle episodene av Bonderomantikk og Farmen, men dessverre ikke blitt plukket ut som deltaker. Ikke ennå. Har han gitt opp? Aldri!

 

Leif Tore Lindø

Er av bondeslekt på Hommersåk. Han ville egentlig bli bonde, men manglet to ting: Evnen til å faktisk ta i et tak, og odel.

Denne vonde kombinasjonen førte ham ut i ulykka, eller journalistikken, som det også kalles. Lindø har en times erfaring som avløser, før bonden sa “nei, vi får ikke yoghurt av oksen”. Så var den karrieren slutt. 

 

Ladies Club

Eller budeienes boblelunsj? Uansett, i dag gjør vi skikkelig stas på damene. En travel hverdag byttes ut med lave skuldre, høyt over bakken i Skybaren på Olav Thonhotel lørdag fra 13.00 til 16.00.

Enten du er bonde selv, ønsker å bli det, har vært det, jobber med eller for landbruk, er inngiftet, utflyttet, eller bare interessert i norsk matproduksjon, er dette stedet for deg.

Vi får besøk av Yummumummy som garantert lager god stemning. Det blir flott servering med fokus på norske råvarer og det du måtte ønske av drikke. Heriblant norsk cider.

Her kan du bli inspirert, oppmuntret og ikke minst få muligheten til å slå av en drøs med gode kolleger fra andre steder i landet. Her er også små stander med innslag som kan fenge de fleste. Det blir en uformell atmosfære der du velger selv om du vil sitte å nyte maten, vinen og utsikten eller du vil oppsøke de ulike standene. Eller bare holde den gode samtalen i gang.

Pris: 495 kr

Bondepub

Agrovisjon, det betyr bondepub fredagkveld. Hotel Energy fyller opp Energy hallen, foajeen og restauranten for feststemte gjester fra fjern og nær. Her kjenner landbruksfamilien med venner sin besøkelsestid. Det forventes også i år rundt 1500 gjester på dette arrangementet.

Vi er stolte av å få med Elisabeth Kristensen som spiller opp til dans. Matservering med Jærsk innslag på menyen, farse i ett eller to brød blir garantert god pubmat.

Gratis inngang. Aldersgrense 18 år.

Elisabeth Kristensen

Kanskje best kjent fra sin andreplass i The voice i 2012. Dama med den hese varme stemmen som hadde Hanne Søvåg som mentor. Og vant publikumstemmene hvert program!

Her blir det høy allsang og dansefaktor. Alt fra Creedence, Åge, Springsteen, Mods, Vassendgutane, Van Morrison, Elvis, Kim Larsen, Dolly Parton og Lady Gaga.

For anledningen har hun med seg Asbjørn Rystad som i likhet med Elisabeth har sitt opphav i Lofoten. Med 12 strenger, en stompbox og mikrofon, lover han også topp stemning, så dette blir garantert stemning en bondepub verdig. .