Sosiale arrangement

Bondepub

Fredag 1. November, Clarion Hotel Energy
Gratis inngang. Aldersgrense 18 år.

Bondepuben er blitt et fast innslag fredagen på Agrovisjon. Her pleier landbuksfamilien med venner å kjenne sin besøkelsestid. I 2016 var det ca 1500 gjester på dette arrangementet. Denne gangen er det Lausdrift som spiller opp til dans. Dette er et lokalt countryrock band . Ellers blir det salg av enkel varm mat.

Lausdrift

Bandet består av dyktige musikere som bare ønsker å ha det skikklig gøy, og mottoet er “Har vi det gøy, så har publikum det gøy”. Dette er en gjeng som virkelig koser seg oppe på scenen, og som leker med låtene. Noen låter får en helt ny innfallsvinkel, mens andre låter spilles mer tradisjonelt.

Bankett

Lørdag 2. November, Energy Hall, Clarion Hotel Energy
Mer info om pris og påmelding kommer snart.

Banketten blir lørdagskveld i Energy Hall, bankettsalen på Hotel Energy. Det blir treretters middag med litt underholdning. Big Band Bonanza spiller opp til dans. Banketten ledes også i år av Tordis Eline Ødemotland. Rugeeggbonden fra Torland som med stø hånd leder oss igjennom kvelden og får fram latteren underveis.

Big Band Bonanza

Big Band Bonanza er en gjeng med danseglade ulykkelige amatører som har trommet sammen et skikkelig storband for å spre glede og rekreasjon gjennom musikk. Med full blåserekke, koredamer i kjoler og backingband med skikkelig rocketrøkk må du gjøre deg klar for en kveld på dansegulvet. Det beste fra 50 og 60 tallet, krydret med godbiter fra 70-tallet. Her får du ekte dansbar rock & roll, soul og blues med låter fra feks Aretha Franklin, Sam & Dave, Wilson Pickett, Otis Redding og The Blues Brothers. Glem heller ikke “moderne klassikere” fra ACDC, Big Bang, Bruce Springsteen og Creedence Clearwater Revival, fremført i ekte storbandstil.

Ladies club

Lørdag 2. November kl. 13.00-16.00, Scandic Hotel Forum
Mer info om pris og påmelding kommer snart.

I dag gjør vi skikkelig stas på damene. Scandic Hotel Forum holder av hele Skybaren til oss lørdag fra 13.00 til 16.00.

Enten du er bonde selv, ønsker å bli det, har vært det, jobber med eller for landbruk, er inngiftet, utflyttet, eller bare liker landbruket og miljøet rundt, er dette stedet for deg.

Hotellet serverer tapasmeny og det du måtte ønske av husets vin eller prosecco.

I tillegg vil det være små stander med innslag som kan fenge de fleste. Mat, råvareutnyttelse, strikk og en stor dose velvære. En uformell atmosfære der du velger selv om du vil sitte å nyte maten, vinen og utsikten eller du vil oppsøke de ulike standene. Mingling med god anleding til å slå av en drøs.

Vi jobber ennå med de ulike innslagene, og kommer tilbake til disse etter hvert.

Hold av dagen. Mer informasjon om pris og påmelding kommer når programmet er klart.

For barna

Alle dager i messeområdet

I år har vi en liten orienteringsaktivitet der barna skal finne poster rundt om i messeområdet. Det blir en liten premie til alle som leverer inn fullt skjema.