Bankett

Lørdag 5. November kl. 19.00
Energy Hall, Clarion Hotel Energy.

Aldersgrense 18 år. Kr. 1090,- inkl. drikke

Banketten blir lørdagskveld i Energy Hall som er bankettsalen på Hotel Energy. Det blir treretters middag og underholdning for envhver smak.

Britt-Synnøve Johansen

 

«Kåra til å ha Rogalands vakraste stemme, spelemannsnominert, og fleire hovudroller i store musikalar som Les Miserables, Skjønnheten og udyret, Oliver, Annie og Billy Elliot». 

Me er glade for at me har klart å lokka Britt-Synnøve Johansen, som i september gav ut eit heilt nytt album, Mørk Salong, til å stikka innom bankettmiddagen for å gje den eit ekstra musikalsk løft.

Britt Synnøve Johansen

Jan Zahl og Leif Tore Lindø

Kveldens konferansierer:

Jan Zahl
Journalist og forfatter fra Bryne. Dessverre fra byggefeltet, etter at det på et tidspunkt gikk galt i slekta og gårdsdrift ble byttet ut med akademia.

Zahl har sett alle episodene av Bonderomantikk og Farmen, men dessverre ikke blitt plukket ut som deltaker. Ikke ennå. Har han gitt opp? Aldri!

Leif Tore Lindø
Er av bondeslekt på Hommersåk. Han ville egentlig bli bonde, men manglet to ting: Evnen til å faktisk ta i et tak, og odel.

Denne vonde kombinasjonen førte ham ut i ulykka, eller journalistikken, som det også kalles. Lindø har en times erfaring som avløser, før bonden sa «nei, vi får ikke yoghurt av oksen». Så var den karrieren slutt.

Ønsker du heller å få faktura tilsendt? Send din bestilling til post@agrovisjon.no