Bondepub

Fredag 1. November, Clarion Hotel Energy

Gratis inngang. Aldersgrense 18 år.

Agrovisjon, det betyr bondepub fredagkveld. Hotel Energy fyller opp Energy hallen, foajeen og restauranten for feststemte gjester fra fjern og nær. Her kjenner landbruksfamilien med venner sin besøkelsestid. Det forventes også i år rundt 1500 gjester på dette arrangementet.

Vi er stolte av å få med Elisabeth Kristensen som spiller opp til dans. Matservering med Jærsk innslag på menyen, farse i ett eller to brød blir garantert god pubmat.

Elisabeth Kristensen er kanskje best kjent fra sin andreplass i The Voice i 2012. Dama med den hese varme stemmen som hadde Hanne Søvåg som mentor. Og vant publikumstemmene hvert program!

Her blir det høy allsang og dansefaktor. Alt fra Creedence, Åge, Springsteen, Mods, Vassendgutane, Van Morrison, Elvis, Kim Larsen, Dolly Parton og Lady Gaga.

For anledningen har hun med seg Asbjørn Rystad som i likhet med Elisabeth har sitt opphav i Lofoten. Med 12 strenger, en stompbox og mikrofon, lover han også topp stemning, så dette blir garantert stemning en bondepub verdig.