Ladies Club

Lørdag 2. November kl. 13-16, Scandic Hotel Forum. 
Kr. 500, inkludert mat og en enhet drikke.

I dag gjør vi skikkelig stas på damene. Scandic Hotel Forum holder av hele Skybaren til oss lørdag fra 13.00 til 16.00. Hotellet serverer tapasmeny og det du måtte ønske av husets vin eller prosecco.

Enten du er bonde selv, ønsker å bli det, har vært det, jobber med eller for landbruk, er inngiftet, utflyttet, eller bare liker landbruket og miljøet rundt, er dette stedet for deg.

Dette er dagen for inspirasjon du ikke visste du trengte, og svar på spørsmål du ikke visste du hadde. Vi legger opp til variert utvalg med små stander med innslag som kan fenge de fleste. Mat, råvareutnyttelse, strikk, jus og en stor dose velvære. Se oversikt over stander lenger ned på denne siden.

Det blir en uformell atmosfære der du velger selv om du vil sitte å nyte maten, vinen og utsikten, eller om du vil oppsøke de ulike standene. Det blir god anledning til mingling og å slå av en drøs.

Billetter

Gå til vår billettside og kjøp billett gjennom Vipps.
Ønsker du heller å få faktura tilsendt? Send din bestilling til post@agrovisjon.no

Stander på Ladies Club

Heidi Netland Berge

Bruk Alt

Heidi har sammen med Ingveig Tveranger skrevet boken Bruk alt. Deilig mat og god samvittighet er underteksten.

«Har du noen gang vært i en god gammeldags bakstekjeller som er lettere nedstøvet i mel? Med luft fylt av tørr varm stekelukt fra en glohet takke der kjevlet på bakstebordet i stødig rytme dunker melodien kvalitet, smak, trygghet og nytelse?»

Slik starter innledningen til boka Bruk alt. Boka er basert på en inspirasjon av at alt kan brukes. Deres bestemødre lærte dem og bruke alt og å utnytte råvarene maksimalt. Boken er ikke en tradisjonsmatbok eller en resteoppskriftbok. Den er imidlertid fylt av oppskrifter som kanskje inspirerer deg til å lage knallgode retter og gir deg et lite dytt mot en ekstrainnsats for å «få lyst på» det du allerede har i skapet. Lommeboken blir også fornøyd.

Heidi har med seg boka på stand. Hun vil også vise andre måter å la seg inspirere deg til å bruke både det som er i skapet, butikken og ikke minst ute i nærmiljøet.

I senere tid har Heidi startet opp som rådgiver innen lokalmatproduksjon. Hun er opprinnelig kokk, tidligere daglig leder i Gladmat, og har også jobbet i Tine. Skulle du ha en liten gründer i magen, kan det være lurt å snakke med henne.

Stian Espedal

Slakter og bondevenn

Flere av oss har tilgang til kjøttråvarer i verdensklasse. Enten det er sau, gris, storfe eller vilt, har vi mulighet til å ta hjem eget kjøtt, eller vi kanskje kjenner noen vi kan kjøpe direkte fra. Spørsmålet mange stiller seg er hva er de ulike delene som ligger oppi eska, og hva kan vi bruke dem til?

Stian er tidligere slakter. Nå er han tilførselsmedarbeider småfe i Nortura. Han driver også med kurs og opplæring i slakting og skjæring. I tillegg tilbyr han å komme hjem på garden å hjelpe med hjemmeslakting.

Slakting & Skjæring heter boka han ga ut i 2018. En bok som handler om å skjære ned slakt og foredle på sitt eget kjøkken. Det er stort sett jegere og våre besteforeldre som fremdeles har kunnskap om å skjære ned i stykningsdeler og bare de færreste har kunnskap om hva de heter og hva de kan brukes til.

Har du lyst å lære mer om skjæring og de ulike stykningsdelene på dyret, kan du snakke med Stian på stand. Han har med seg boka. Du kan også bestille hjelp til hjemmeslakt eller melde deg på kurs.

Heidi Bollestad

Heidi_strikk_og_kaffidrikk

Heidi er strikkeentusiast. Hun strikker modeller for Vikinggarn og er inspirasjon for mange innen strikking med sine utallige varianter av mønster og form på sine verk.

Hun er også veldig aktiv på Instagram, og legger stadig ut nye posts av sine krative mønster og produkt. Hun følger årstidene og begivenhetene ellers, og lager mønstrene deretter. Rene kunstverkene og en utrolig samling.

Dersom du har lyst å la deg inspirere av Heidis strikkekunster eller kjøpe med deg mønster og garn, kan du benytte sjansen til å oppsøke standen hennes på Ladies Club.

 

 

 

Topp til tå velvære

Du kan glede deg

Topp til tå Velvære as er Jærens største og eldste klinikk med over 30 år i bransjen. De tilbyr et stort utvalg behandlinger innen massasje, hud- kropps- og fotpleie. Deres terapeuter er proffe og dyktige i sitt fag.

Målet deres er å gi deg et fristed hvor du kan hente energi, øke livskvaliteten o g oppnå avspenning for kropp og sjel. Topp til tå er for alle mennesker, uansett alder og kjønn. De tilbyr alt du kan ønske under et tak, og er et sted hvor du kan føle økt grad av velvære. De forhandler også kvalitetsserier innen hudpleie og make-up.

Flere av oss har kanskje lett for å bare gi gass, og glemme «servicen» av både rygg, føtter, hender og hud. Topp til tå har både behandlinger og produkt for pleie og velvære.

På stand har de med seg mange velværeprdukt. De har også julekalender, reisesett og andre gavepakninger.

Dersom du ønsker mer informasjon om tilbudene de har, kjøpe med deg produkt eller gavepakninger, kan du oppsøke dem på standen. Du får kanskje pudret nesen også før kvelden 🙂

Advokatfirma Haver

Lang og bred erfaring

Advokatene Haver har vært i drift siden 1908, og er i dag et av Stavangers største advokatfirma med lokal forankring. De har kontor både i Stavanger og på Bryne, men påtar seg oppdrag fra hele landet.

Haver har en enorm bredde i kompetanseområder. De har også gjennom en årrekke vært den mest sentrale juridiske rådgiver for landbruksnæringen regionen. Deres advokater har bred erfaring og inngående kjennskap til landbruksnæringen, og bistår både gårdbrukere, næringsmiddelindustrien, landbrukssamvirker og -organisasjoner, samt matvarehandelsbedrifter.

De har omfattende erfaring knyttet til generasjonsskifter i landbruket, odelsrett, grunnerverv, ekspropriasjonssaker, skjønn, jordskifte og enkelttvister for landbruksklienter.

I dag er terskelen for å stille juridiske spørsmål liten. Du får kanskje svar på spørsmål du ikke visste du hadde? Det trenger ikke være landbruksrelatert. Har du spørsmål innen eiendomsrett, arv-arveoppgjør, odel, erstatning, eller samboeravtaler? I dag har du tilgang til den type kompetanse.. Advokatene stiller seg til disposisjon for enkle spørsmål. Du kan også avtale møte dersom du har spørsmål i tyngre saker.

Billetter

Gå til vår billettside og kjøp billett gjennom Vipps. Ønsker du heller å få faktura tilsendt? Send din bestilling til post@agrovisjon.no