Ladies Club

Lørdag 5. November kl. 13-16, Thon Partner Stavanger Forum Hotel
Kr. 495, inkludert mat og en enhet drikke.

Eller budeienes boblelunsj? Uansett, i dag gjør vi skikkelig stas på damene. En travel hverdag byttes ut med lave skuldre, høyt over bakken i Skybaren på Olav Thonhotel lørdag fra 13.00 til 16.00.

Enten du er bonde selv, ønsker å bli det, har vært det, jobber med eller for landbruk, er inngiftet, utflyttet, eller bare interessert i norsk matproduksjon, er dette stedet for deg.

Vi får besøk av Yummymummy som garantert lager god stemning. Det blir flott servering med fokus på norske råvarer og det du måtte ønske av drikke. Heriblant norsk cider.

Her kan du bli inspirert, oppmuntret og ikke minst få muligheten til å slå av en drøs med gode kolleger fra andre steder i landet. Her er også små stander med innslag som kan fenge de fleste. Det blir en uformell atmosfære der du velger selv om du vil sitte å nyte maten, vinen og utsikten eller du vil oppsøke de ulike standene. Eller bare holde den gode samtalen i gang.

Yummymummy

Veronica Simoné Fjeld har i en årrekke jobbet i TV-Vest som reporter og programleder. Hun har stått på scenen med forestillingen NATURLIGvis, gitt ut boken «Du er fantastisk» og er aktiv i sosiale medier som Yummymummy. I dag er hun er som Yummymummy der hun kombinerer humor og alvor på en fortreffelig måte.

Prisen inkluderer mat, underholdning og velkomst som for anledningen er er sider fra Hardangerbonden. Dette er dama som bygger konseptet sitt rundt folka på garden. Hun deler hverdagen med oss andre på instagram, både oppturer og nedturer. Og de som er skeptiske til en arena bare for damer, kan sjekke instagramkontoen hennes på innlegget som begynner med «Hei du mann på 70 år»

Stander på Ladies Club

Tur og friluft

Hilde Grøtte og Gunn Grefstad

Hilde Grøtte er turbloggeren som inspirerer til å spise ute minst en gang i måneden. Hilde elsker bål og friluftsliv, har laget turmatkokeboka #eteute som er solgt i nesten 3000 eksemplarer. Hilde er nyttevekstkyndig og driver med matlagingskurs utendørs. Hun har med kokebøker og bålboks for salg.

Hilde har slått seg sammen med Gunn Grefstad, som jobber under navnet Turmat & ville vekster. Gunn elsker å dra på lange turer, og er en racer på tørking av all slags mat. Hun er både soppsakkyndig og nyttevekstkyndig. Hun vil ha med noen eksempler på tørket turmat. Her kan du også melde deg på kurs om du vil lære mer.

Galleri Amare

med kunst fra Bjørg Thorallsdottir

Galleriet i Stavanger som forhandler blant annet Bjørg Thoraldsdottir kunst. Fokuset denne dagen er Bjørg sin kunst og budskapet bak. Bjørg har dessverre ikke anledning til å være til stede selv, men hun har spilt inn en hilsen til oss som vi spiller av på skjerm.

Her kan du sikre deg kunstverk som er flotte for øyet og gode for sjela. De har også med seg Bjørg sine berømte Cavaglass, kopper, kalenderen Min tid, og adventskalenderen.

Björg Thorallsdottir

Björg er en av Norges mest folkekjære kunstnere. Hun er også en anerkjent forfatter, en ettertraktet foredragsholder, samt utdannet både relasjonsterapeut.

«Jeg brenner for at mennesker skal våge å leve det livet som de egentlig drømmer om. Dette går igjen i det jeg ønsker å formidle i ord og bilder.»

Galleri Amare

er et av Norges største private gallerier med ca 15 000 kunstarbeider i kommisjon fra over 250 kunstnere – de fleste norske, men galleriet har etter hvert også knyttet kontakter med en rekke utenlandske kunstnere. Galleriet ble startet 11. januar 1991 i nye lokaler i undergangen ved Rogaland Teater med Stavanger Turistforening som nærmeste nabo.

Amare er latinsk ord som betyr å elske og å være glad i, så det ble galleriets selvfølgelige navn. Vi ønsker å formidle glad-kunst som kan være lyspunkt i hverdagen.

Ønsker du heller å få faktura tilsendt? Send din bestilling til post@agrovisjon.no